RO EN
Coșul este gol

ISOPLUS & ELSACO: Acord-cadru de 24 milioane euro cu Municipalitatea Bucuresti

Antreprenorul general Elsaco Electronic, din Botosani, a castigat recent, impreuna cu Isoplus Romania, din Oradea, un contract subsecvent cu o valoare de atribuire de 3.973.049,54 lei (dar pentru care acordul-cadru are o valoare maxima de 113.514.749,94 lei) - acordat de Compania Municipala Energetica Bucuresti SA (ce apartine de Primaria Municipiului Bucuresti) - care prevede furnizarea unor produse specifice (tevi, cod CPV: 44163100-1) in cadrul licitatiei cu titlul „Achizitia de tevi si accesorii preizolate”.
In principiu, obiectivul contractului (impartit in loturi, pe contracte subsecvente, din care cel mai recent a fost atribuit si semnat la 21 august a.c.), il reprezinta furnizarea, pentru municipalitatea Capitalei de tevi si accesorii preizolate din otel Dn 400 ÷ Dn 1000 si Dn 25 ÷ Dn 300 pentru circuitul primar, cu respectarea specificatiilor tehnice din caietul de sarcini.
Dupa cum informeaza autoritatea contractanta, furnizarea produselor solicitate se va face prin incheierea unui acord-cadru cu o durata de 36 de luni, iar contractele subsecvente aferente acordului-cadru se vor semna trimestrial. Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent care se anticipeaza ca va fi atribuit pe durata acordului-cadru pentru lotul 1 este de 3.637.382,27 lei, iar valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent care se anticipeaza ca va fi atribuit pe durata acordului-cadru pentru lotul 2 se plaseaza la 26.989.271,57 lei. De asemenea, la atribuirea acordului-cadru, cea mai scazuta oferta luata in considerare a fost de 94.422.134,06 lei, iar cea mai ridicata oferta acceptata de entitatea contractanta a fost de 113.514.749,94 lei. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter