RO EN
Coșul este gol

Impact SA vizeaza o cota de piata de 11% in Bucuresti

Impact Developer & Contractor SA, din Voluntari (judetul Ilfov), vizeaza - pentru anul curent - cresterea cotei de piata la nivelul municipiului Bucuresti, de la 9,5% (cat este in prezent) pana la aproximativ 11%. "Piata imobiliara este foarte fragmentata in acest moment. La nivelul Capitalei, cele mai mari cote de piata sunt de aproximativ 7%-8%, dupa indicatorul de unitati predate per dezvoltator, raportat la totalul locuintelor finalizate.
Avand in vedere nivelul competitivitatii redus din ultima perioada, este un prilej optim sa tintim majorarea cotei de piata. Aceasta strategie pentru dezvoltare se va implementa chiar cu pretul amanarii profiturilor pana in momentul relansarii creditelor", a declarat Carmen Sandulescu, Chief Financial Officer al companiei. Pentru 2009, societatea va reinvesti profitul de peste 10 milioane de lei obtinut in 2008 pentru a asigura resursele necesare sustinerii noilor solutii de locuire. De asemenea, firma are in vedere, pentru 2009, inregistrarea unei cifre de afaceri de 102,75 milioane de lei, in scadere cu 32% fata de anul trecut, cand nivelul acesteia a fost de 151,68 milioane de lei. La baza elaborarii bugetului de venituri si cheltuieli s-a luat in calcul semnarea unui numar total de 225 de contracte, dintre care circa 35% in sistem Call-Buy (inchiriere cu optiune de cumparare).
Compania Impact Developer & Contractor SA, infiintata in 1991, a dezvoltat - incepand cu anul 1996 - 16 ansambluri rezidentiale in cinci orase, cu peste 2.000 de case/apartamente, precum si 25.000 mp de spatii de birouri si comerciale. Informatii suplimentare, la www.impactsa.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter