RO EN
Coșul este gol

FUSION livreaza materiale de 27 milioane lei pentru retelele Apa-Canal Ilfov

In urma unei licitatii deschise, finalizate recent, compania Fusion Romania, din Sibiu, a castigat recent un contract cu o valoare totala de atribuire de 27.683.657,19 lei - acordat de societatea Apa-Canal Ilfov SA - ce prevede furnizarea unor materiale specifice (tevi – cod CPV 44163100-1) in cadrul obiectului cu denumirea integrala „Acord cadru de furnizare - materiale pentru retele de apa potabila”.
In principiu, scopul contractului ce a facut obiectul procedurii de atribuire este reprezentat de achizitionarea de materiale pentru retelele de apa potabila din localitatile din judetul Ilfov in care SC Apa-Canal Ilfov SA este operator de apa.
Autoritatea contractanta mai explica si ca in caietul de sarcini, la capitolul listei cu cantitatile de produse, sunt enumerate cantitatile de produse necesare a se achizitiona prin acest acord-cadru, valoarea estimata fara TVA fiind de 31.376.358,52 lei. Deoarece acordul-cadru s-a atribuit pe baza celui mai bun raport calitate-pret, unde pretul ofertei a avut o pondere de 95%, ofertantul castigator a prezentat oferta cea mai scazuta luata in considerare, de 27.683.657,19 lei, obtinand punctaj si pentru garantia acordata produselor. Durata contractului este de 48 de luni, iar acordul-cadru are si contractul subsecvent de furnizare nr. 1, unde se stabilesc conditiile, cu aceeasi valoare contractuala. La aceasta licitatie, in afara ofertantului castigator, un singur competitor a mai trimis o oferta. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter