RO EN
Coșul este gol

Impact a incheiat contracte de 75 milioane de lei, in 2008

Impact Developer&Contractor SA, din Voluntari (judet Ilfov), a realizat - in 2008 - o cifra de afaceri preliminata de 151,7 milioane de lei, in crestere cu circa 40% fata de nivelul consemnat in 2007, respectiv 108,64 milioane de lei. Veniturile din exploatare s-au majorat cu 48% fata de 2007, in special datorita realizarilor din prima jumatate a anului trecut.
De asemenea, in 2008 s-au incheiat contracte in valoare de 75 milioane de lei (circa 20 milioane de euro). In acelasi timp, cheltuielile din exploatare au sporit cu circa 56%, in principal datorita unui volum mai mare de constructii realizate anul trecut. Proiectele in executie in 2008 au fost: Greenfield I (Bucuresti), Boreal (Constanta), Roua (Ploiesti), Lotus si Europa (Oradea), dintre care au fost finalizate Rubin, Topaz si Onix (din cadrul Greenfield I) si Europa, din Oradea. "In conditiile economice actuale, prioritatea noastra in 2009 vizeaza pastrarea eficientei operationale la nivelul companiei printr-o politica de control a costrurilor administrative. In acelasi timp, ne diversificam portofoliul de solutii de locuire adresate clientilor si modificam proiectele locuintelor care vor fi livrate in acest an", a declarat Carmen Sandulescu, director executiv financiar al firmei. Din 1996, societatea a dezvoltat 16 ansambluri in cinci orase, cu peste 2.000 de case/apartamente, precum si 25.000 mp de birouri si spatii comerciale. Informatii suplimentare, la www.impactsa.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter