RO EN
Coșul este gol

Opinii despre piata de centrale termice si instalatii - Rehau Polymer

Emil Ioan Pop, director general al Rehau Polymer Romania: "Criza financiara a constituit o oportunitate de reafirmare pe piata si sporire a competivitatii companiei noastre. Am folosit acest context in favoarea noastra si, in ciuda unei usoare diminuari a vanzarilor in primul trimestru al acestui an, suntem increzatori ca produsele si serviciile pe care le oferim constituie avantaje care ne vor consolida pozitia pe piata romaneasca.
Strategia pentru anul 2009 include si orientarea catre solutii inovative bazate pe surse de energie regenerativa. Odata cu lansarea oficiala a pompelor de caldura Rehau pe piata locala, s-au finalizat si cateva proiecte-pilot. Cifra de afaceri realizata de companie in 2008 a fost de circa 70 milioane de euro, inregistrand o crestere cu 9,4% fata 2007. Previziunile din 2008 referitoare la criza financiara s-au concretizat, confirmand un mediu de afaceri afectat de instabilitatea economica. Evolutia pietei isi va face simtite efectele in cursul acestui an, generand o scadere a afacerilor companiei cu pana la 25%. Incepand cu luna mai s-a observat o revigorare temperata a pietei constructiilor. Cu toate acestea, estimam ca sectorul va inregistra o scadere de 30%, in timp ce domeniul ingineriei civile si cel al infrastructurii vor fi in usoara crestere fata de valoarea de 60 milioane de euro inregistrata anul trecut. Prin proiectele la care lucram urmarim promovarea inovatiilor pe care le aducem pe piata constructiilor. Aplicatiile in domeniul instalatiilor interioare au convins beneficiarii unor proiecte rezidentiale, precum Oaks Residential, Hercesa Residential etc. De asemenea, reconstructia stadionului national Lia Manoliu constituie un obiectiv important in care suntem implicati. Rehau Polymer se aliniaza tendintelor actuale in domeniul constructiilor. Astfel, obtinerea energiei din materii prime regenerative constituie una dintre cele mai importante directii pe care dorim sa le urmam. In acest sens, observam un interes crescand al consumatorului in ceea ce priveste alternativele inovative de generare a energiei. Noutatea pe piata romaneasca o vor reprezenta uzinele de biogaz, la care compania noastra isi va aduce aportul".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter