RO EN
Coșul este gol

ULMA: Piata de cofraje se va diminua si in 2010


Ulma Cofraje este subsidiara grupului spaniol Ulma Construccion, fiind prezenta pe piata autohtona din noiembrie 2007. Societatea desfasoara activitati de vanzare si inchiriere a sistemelor de cofrare si esafodaj, furnizand echipamente specifice pentru proiecte importante din Capitala, precum: cladirile de birouri Olympia Tower (3S+P+12E) si The Gate, centrul comercial Cotroceni Park si Pasajul Basarab.

Lucian Catana, director de vanzari al firmei Ulma Cofraje:
"Volumul vanzarilor in domeniul cofrajelor, atat la nivel national, cat si european, a urmat in cursul lui 2009 trendul descrescator al pietei constructiilor, de care depinde in mod direct. Nici pentru 2010 previziunile nu sunt pozitive, inceputul anului fiind marcat inclusiv de conditiile meteo nefavorabile. Structura cererii de sisteme de cofrare s-a modificat ca urmare a schimbarii gamei de lucrari, iar aceasta tendinta s-ar putea mentine si in 2010. Astfel, numarul de proiecte rezidentiale, cladiri de birouri si centre comerciale a scazut in favoarea lucrarilor ingineresti si a celor de infrastructura, pentru care se solicita produse specifice. De asemenea, piata de inchirieri a crescut foarte mult, in detrimentul celei de vanzari directe. Compania noastra a adoptat cateva masuri de adaptare la noile conditii din aceasta perioada, dintre care se remarca promovarea de noi sisteme si servicii. Aceasta ne permite sa estimam o majorare a cifrei de afaceri pentru 2010, chiar daca la nivel general situatia nu este una favorabila. Dintre principalele santiere in lucru pentru care furnizam sisteme de cofrare, mentionam: varianta ocolitoare Constanta-Nord, soseaua de Centura din partea de nord a Capitalei, complexul de poduri si pasaje Vidin - Calafat, centrul comercial Real sau ansamblurile rezidentiale Primavera Ploiesti si Seasons Brasov".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter