RO EN
Coșul este gol

LIBERTY a investit 7 milioane de euro intr-un echipament performant de depoluare

Liberty Galati a finalizat lucrarile de montare a unei noi instalatii de desprafuire pe fluxul primar, un Filtru Hibrid care deserveste Masina de Aglomerare nr. 5. Noul echipament, acum in verificari finale, reduce substantial emisiile de pulberi rezultate din procesul de aglomerare, folosind o tehnologie implementata in premiera in combinat. 
"In ciuda dificultatilor prin care trece piata, continuam sa actionam pentru a ne respecta angajamentele de mediu si a ne incadra in normele europene", a declarat Bogdan Grecu, directorul general al Liberty Galati.   
Filtrul Hibrid scade emisiile de pulberi la cos cu peste 50% fata de situatia anterioara si le aduce in limitele stabilite de normele stabilite de Uniunea Europeana si de cerintele Autorizatiei Integrate de Mediu, intrata in vigoare la finalul anului trecut.
Proiectul a constat in transformarea electrofiltrului de la masina de aglomerare intr-un filtru hibrid care retine praful in etape succesive, mai intai in camp electrostatic si mai apoi in saci filtranti.
Noua investitie a costat circa 7 milioane de euro si are o eficienta retinere a prafului de peste 99% dar si consumuri energetice mai bune.
In ultimii 12 ani, Liberty Galati a investit circa 190 milioane de euro in echipamente de depoluare si alte imbunatatiri de mediu.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter