RO EN
Coșul este gol

ALL ELECTRICS: Produse noi, promovate la Construct Expo Antreprenor

In intervalul 11-15 mai 2010, complexul Romexpo - Bucuresti gazduieste, sub egida Construct Expo, targurile internationale specializate Construct Expo Ambient, Construct Expo Antreprenor si Construct Expo Utilaje. Cu acest prilej, vor avea loc si expozitiile Romtherm, respectiv Cer-Glass. In cadrul targului dedicat firmelor din domeniul constructiilor, All Electrics Group va promova noi produse si servicii, acestea fiind expuse in Pavilionul central, sectorul A (nivelul 1), stand 110.

Laurentiu Stan, director general al firmei All Electrics Group:
"In cadrul editiei din 2010 a evenimentului Construct Expo Antreprenor, vom prezenta structurile metalice sudate (la productia carora avem o experienta de peste 10 ani) si, totodata, propriile servicii de antrepriza generala pentru constructii. Ca element de noutate, anul acesta vom promova halele modulare, care asigura rapiditate in executie si un consum redus de materiale specifice. La sfarsitul anului trecut am initiat activitatea de investitor imobiliar, oferind celor interesati posibilitatea achizitionarii de spatii de birouri si pentru depozitare in cadrul parcului industrial Hale Chitila. Acesta are o suprafata desfasurata de 11.000 mp, fiind amplasat in localitatea Chitila, la o distanta de 5,5 km de autostrada A1. In contextul in care piata constructiilor a inregistrat un declin semnificativ in 2009, generand diminuarea comenzilor de hale, am reusit sa ne mentinem la un nivel competitiv, cifra de afaceri a grupului ajungand la 15 milioane de euro. O reducere a cererii se prevede si pentru 2010, cu posibilitatea unei usoare cresteri catre sfarsitul anului, conditii in care ne propunem mentinerea valorii veniturilor. In pofida recesiunii, All Electrics Group a dezvoltat - anul trecut si in primele luni din 2010 - proiecte de anvergura, precum: centrele de servicii, vanzari si showroom Norauto si Kiabi, din Bucuresti, complexul comercial Sun Plaza Romania, din Capitala, magazinul Kaufland din Medias, precum si statiile de optimizare si transport al gazelor naturale Man Ferrostahl Industrieanlagen - pentru Petrom, de productie a cocsului - Rominserv Petromidia si de carburanti Litro, pe autostrada A2"

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter