RO EN
Coșul este gol

ADAMA: Proiectele din Romania sunt in executie, conform graficelor

Adama Holding Ltd, dezvoltator imobiliar din Israel cu investitii in Romania de peste 200 milioane de euro, a finalizat, recent, constructia primului imobil din cadrul ansamblului rezidential Evocasa Armonia. Complexul va cuprinde trei imobile (2S+P+12E+E13 retras) ce vor insuma 390 de apartamente, la blocul al doilea, ce are ca termen de livrare luna mai 2010 lucrandu-se la fatada si finisaje. Pentru realizarea acestor doua obiective au fost cheltuite fonduri de 30 milioane de euro. Lucrarile la ultimul bloc al Armonia Residence vor fi incepute dupa obtinerea avizelor necesare, probabil pana la finele anului in curs, antreprenor fiind compania Danya Cebus. Obiectivul este amplasat in cartierul Titan, din Bucuresti, unde developerul mai are in executie alte doua proiecte, Edenia si Optima Residence.
Alte santiere pe care se lucreaza sunt Copou Bellevue (patru imobile P+5E in Iasi, proiect in valoare de 29 milioane de euro si cu termen de finalizare prevazut pentru 2010) si Evocasa Viva Brasov (cinci blocuri de locuinte si spatii comerciale D+P+10E+M, ce vor fi definitivate in februarie 2011). Astfel, Adama mai are in executie peste 800 de locuinte in Romania. "In viitor ne-am propus edificarea unui ansamblu rezidential si comercial nou in cartierul Berceni din Capitala, pentru care am achizitionat, deja, terenul necesar. Valoarea investitiei va fi de pana la 15 milioane de euro", a declarat Asher Lax, director de marketing si vanzari al Adama. De asemenea, printre planurile companiei se afla si dezvoltarea unui centru comercial situat in Cluj-Napoca, pentru retailerul Plus Discount, cu care a fost semnat un parteneriat in acest sens. Tot in Cluj-Napoca, Adama a obtinut, recent, autorizatia de construire pentru ansamblul de birouri Cambridge Business Park. Conform proiectului tehnic elaborat de firma Arhimar Serv, din municipiu, complexul va avea in componenta patru imobile (P+6E; P+9E; P+13E; P+4E) si se va desfasura pe o suprafata de 56.500 mp. Se estimeaza ca lucrarile de executie vor fi incepute in iunie 2010, termenul de finalizare fiind stabilit pentru vara anului 2012. Valoarea investitiei este de 61,5 milioane de euro.
***
Adama Holding Ltd este cotata la bursa din Tel Aviv, in primele noua luni ale anului trecut obtinand venituri de 74,5 milioane de shekeli (NIS), echivalentul a 14,5 milioane de euro. Grupul desfasoara activitati pe pietele din Romania, Ucraina, Republica Moldova si Turcia, cele mai importante afaceri ale companiei fiind in tara noastra. Informatii suplimentare, la www.adama.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter