RO EN
Coșul este gol

EURO FOSTER: Situatia pietei de cofraje este inca una dificila

Firma Euro Foster Cofraj face parte din cadrul holdingului Foster Forms - Columbia, care are o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil avand reprezentante in Mexic, Statele Unite ale Americii, Spania si Romania. Prezenta pe piata autohtona din anul 2008, prin intermediul subsidiarei sale, concernul si-a demonstrat deja flexibilitatea, adaptandu-se rapid noilor cerinte ale actualilor si potentialilor parteneri. Principala activitate desfasurata consta in inchirierea cofrajelor, perceputa in ultima perioada ca fiind mult mai avantajoasa.

Gabriela Ionita, director comercial al Euro Foster Cofraj:
"Strategia pentru dezvoltare din 2010 presupune implicarea sustinuta in proiecte de constructii rezidentiale si industriale cu un grad inalt de dificultate. Consideram aceste tipuri de proiecte potrivite pentru activitatea Euro Foster Cofraj, intrucat dispunem de posibilitati logistice si tehnice avansate. Singura problema cu care ne-am confruntat pe plan local consta in lipsa fortei de munca specializate. Din acest motiv, am decis sa asiguram asistenta pe santier la toate lucrarile care se afla in diverse etape de executie, supervizand permanent calitatea si eficienta indeplinirii obiectivelor. Strategia de lucru pe care o aplicam ne permite sa estimam o majorare a cifrei de afaceri pentru 2010, chiar daca situatia pietei nu este favorabila. De asemenea, un alt obiectiv important pe care-l avem permanent in vedere consta in promovarea de sortimente noi, dintre care se remarca sistemul de panouri ce se poate monta manual, fara macara".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter