RO EN
Coșul este gol

ARGEVIL: Piata cofrajelor este in crestere


Compania Argevil, infiintata in anul 1994, este alcatuita din doua divizii. In cadrul segmentului de distributie, sunt livrate cofraje realizate de firma ProKoncept – Harghita, fiind, de asemenea, implicata si in domeniul constructiilor, de asemenea, in sistem Prokoncept. Totodata, activeaza si la nivel international in Marea Britanie. Planul de dezvoltare al firmei pentru 2010-2011, pentru divizia de cofraje, presupune, ca o noutate, asigurarea de asistenta tehnica gratuita pe santier.

Ionut Vasilescu, director de marketing al companiei Argevil:
"In cursul lui 2009, piata cofrajelor s-a inscris pe acelasi trend ca si segmentul constructiilor, scaderea cererii la nivelul companiei noastre fata de anii trecuti fiind de circa 30%. Singura crestere am inregistrat-o la export, mai exact in Marea Britanie, tara in care promovam cofraje realizate de firma Prokoncept – Harghita inca din anul 2008. Pana in prezent, am semnat contracte care depasesc valoric de 2,5 ori cifra de afaceri din 2009, iar din acest motiv previziunile pentru finalul acestui an sunt optimiste. De asemenea, incepand de anul trecut, am inregistrat schimbari majore si in ceea ce priveste structura cererii. Daca pana la momentul respectiv, aveam mai multe solicitari din punct de vedere cantitativ si valoric din partea firmelor de constructii, in ultima perioada acestea sunt depasite de cele provenite din partea persoanelor fizice, care contracteaza firme de constructii doar pentru executie sau realizeaza lucrari in regie proprie, cautand cele mai avantajoase solutii. In ambele domenii de activitate, am aplicat in ultima perioada modificari ale preturilor de comercializare si am investit in promovare, actiune care a avut efecte deosebite pentru activitatea noastra. Totodata, am lansat si cofraje pentru case pasive, prevazute, in premiera mondiala, cu sistem de canale pentru ventilatie si condensare. Dintre masurile care ar putea favoriza domeniul propriu de activitate, mentionam scaderea TVA-ului sau subventionarea sistemelor care contribuie la scaderea consumului energetic". Informatii suplimentare, la www.argevil.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter