RO EN
Coșul este gol

POLNEBO: Diversificare a portofoliului de clienti

Specializata in furnizarea de materiale de constructii si prezenta pe piata de profil incepand cu anul 2003, compania Polnebo, din Baicoi (judetul Prahova) comercializeaza si ferestre de mansarda, marca Rooflite - Ungaria, activitate ce contribuie la realizarea cifrei de afaceri cu aproximativ 10%. Dintre materialele destinate domeniului constructiilor, se remarca foliile/membranele anticondens, foliile pentru fundatii si diverse modele de organe de asamblare. Detalii referitoare la actiunile intreprinse in ultima perioada, in domeniul furnizarii de ferestre de mansarda, sunt oferite, in cele ce urmeaza, de seful biroului de marketing.
 
Ioana Petrescu, sef al biroul de marketing din cadrul Polnebo: „Pe segmentul ferestrelor de mansarda, promovam, in prezent, noul model Rooflite, Fereastra DPX, model imbunatatit, prevazut cu profile din lemn stratificat, manere cromate si avand un design modern. In categoria materialelor de constructii am inclus, tot in 2010, sistemele de ingradire temporara din polipropilena pentru protejarea tencuielilor proaspete si plasele de protectie pentru schele, care impiedica eventualele caderi accidentale de materiale de constructii si ajuta la respectarea normelor de protectie in vigoare. In ambele sectoare de activitate si in pofida conditiilor nefavorabile de piata, ne-am pastrat toti clientii si, in acelasi timp, ne-am diversificat portofoliul cu o serie de alti beneficiari. Unul dintre motivele pentru care am reusit acest lucru ar fi acela ca ne adresam mai multor categorii de utilizatori, mai exact atat societatilor care sunt implicate in activitati de distributie (de altfel, aceasta este modalitatea de livrare a produselor noastre), celor de montaj, cat si constructorilor. De asemenea, asiguram multiple servicii complementare, precum: asistenta tehnica - inclusiv prin personal specializat, transport si livrare rapida. Actualele conditii de desfasurare a activitatii ne determina sa estimam o majorare cu 10% a volumului vanzarilor din 2009, situat la nivelul de aproximativ 4,3 milioane de euro. Totodata, chiar daca piata materialelor de constructii este marcata, in prezent, de un trend descendent general, ne continuam proiectele de investitii care constau in marirea spatiului de depozitare cu o hala usoara si platforme betonate”. Informatii suplimentare, la www.polnebo.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter