RO EN
Coșul este gol

HARSCO: Venituri nete de 3 miliarde USD, obtinute anul trecut

Harsco Corporation (SUA), companie cu profil industrial diversificat, a inregistrat, in 2010, venituri nete de 3,04 miliarde USD, in crestere cu 1,6% fata de nivelul din 2009 (2,99 miliarde USD). Datele disponibile pentru ultimul trimestru al anului trecut indica un declin de 2% al afacerilor, pana la valoarea de 757 milioane USD. Potrivit informatiilor incluse in cel mai recent raport financiar al grupului, rezultatele sunt optime avand in vedere contextul economic dificil din prima jumatate a anului trecut, marcat de lipsa de lucrari noi de constructii, in special in Marea Britanie, Irlanda si SUA. Din punct de vedere structural, veniturile provenite din lucrarile de infrastructura (Harsco Infrastructure fiind cel mai important segment de operare al companiei) a contribuit la veniturile din perioada octombrie - decembrie 2010 cu 265 milioane USD, fiind consemnata o scadere de 8% fata de aceeasi perioada din 2009. Previziunile pentru acest segment sunt pozitive, avand in vedere faptul ca aceasta parcurge o perioada de restructurare care se va incheia in luna martie 2011. Celelalte divizii au contribuit astfel: Harsco Metals, cu 372 milioane USD (+4%) si Harsco Rail (divizia de cai ferate) cu venituri de 61 milioane USD (-18%).
Concernul american este reprezentat in tara noastra de compania Harsco Infrastructure Romania, filiala autohtona a Harsco Infrastructure. Societatea este specializata in productia, comercializarea si prestarea de servicii pe pietele de cofraje, esafodaje si accesorii pentru constructii. Hünnebeck (cu sediul in Germania) este prezenta in Romania din 2003. Informatii suplimentare, la www.harsco.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter