RO EN
Coșul este gol

CONSTRUCTII ERBASU: 38 milioane euro pentru reabilitarea a 74 de blocuri in S6

Antreprenorul Constructii Erbasu SA, din Bucuresti, a castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 179.015.307,47 lei - acordat de Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti - ce prevede asigurarea de servicii de proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie de lucrari pentru obiectivul denumit „Reabilitare termica blocuri de locuinte - 74 de blocuri” pe raza Sectorului 6 al Municipiului Bucuresti.
Conform datelor furnizate de autoritatea contractanta, serviciile de proiectare presupun: documentatia tehnica - proiect tehnic impreuna cu detaliile de executie si caietele de sarcini cu listele de cantitati de lucrari si formularele conform Hotararii nr. 907 din 29 noiembrie 2016 (actualizata) a Consiliului Local al Sectorului 6 (DTP Th+ CS + DE); documentia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire conform cerintelor din certificatul de urbanism si a Legii nr. 50/1991 actualizata, (DTAC); documentia tehnica pentru organizarea executiei conform cerintelor din certificatul de urbanism si a Legii nr. 50/1991 actualizata (DTOE); obtinerea avizelor si acordurilor conform certificatului de urbanism si a legislatiei in vigoare; asistenta tehnica de specialitate in perioada implementarii proiectului. Partea de executie a lucrarilor presupune: izolarea termica a fatadei - parte vitrata, prin inlocuirea tamplariei exterioare existente/ geamului; izolarea termica a fatadei - parte opaca, inclusiv termo-hidroizolarea terasei; inchiderea balcoanelor si/sau a logiilor cu tamplarie termoizolanta; izolarea termica a planseului peste subsol; inlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent si incandescent din spatiile comune; rampe de acces; inlocuirea circuitelor electrice in partile comune; repararea elementelor de constructie ale fatadei care prezinta potential pericol de desprindere; repararea acoperisului tip terasa si sarpanta; refacerea finisajelor interioare in zonele de interventie; repararea trotuarelor de protectie; repararea/inlocuirea instalatiei de distributie a apei reci si/sau a colectoarelor de canalizare menajera si/sau pluviala din subsolul blocului; demontarea si remontarea instalatiilor si echipamentelor montate aparent pe terasa/fatada blocului de locuinte etc.
Pentru aceasta licitatie, criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-pret (componenta financiara - pretul ofertei a avut o pondere de 85%), fiind primite trei oferte (din care doua admisibile). Ofertantul castigator va putea subcontracta, in proportie de 3% din valoarea totala finala a contractului, serviciile de proiectare. Desi ofertele urmau sa fie evaluate la data-limita de 2 octombrie 2017 (ora 18.00), contractul a fost atribuit abia la data de 9 august 2018, valoarea estimata initial a acestuia fiind de 210.221.960 de lei. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter