RO EN
Coșul este gol

ROMCONSTRUCT Ploiesti restaureaza Cetatea Rasnov cu 11 milioane de lei

Antreprenorul general Romconstruct Group - Ploiesti a castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 11.215.052 lei - acordat de Orasul Rasnov (Consiliul Local Rasnov) - ce prevede achizitia unor servicii de proiectare tehnica, executie lucrari si asistenta tehnica pe parcursul derularii lucrarii in cadrul proiectului denumit „Restaurarea, conservarea si valorificarea durabila a Cetatii Rasnov (Incinta de Vest) si crearea infrastructurii conexe”. Prin contract se vor asigura, astfel, prestarea de servicii de proiectare la faza de proiect tehnic (PT +DDE), documentatii pentru obtinerea avizelor si acordurilor conform cu PAC, executia de lucrari si asistenta tehnica din partea proiectantului in cadrul proiectului „Restaurarea, conservarea si valorificarea durabila a Cetatii Rasnov (Incinta de Vest) si crearea infrastructurii conexe”, finantat prin POR 2014-2020. Contractul presupune, de asemenea, elaborarea proiectului tehnic conform prevederilor legale in vigoare (caiete de sarcini pe specialitati, liste de cantitati de lucrari elaborate pe baza articolelor de deviz din normativele tehnice, estimare de pret la nivel de proiect tehnic etc.), documentatia tehnica pentru executia lucrarilor, documentatia pentru obtinerea avizelor si acordurilor, PAC, executia lucrarilor de restaurare si asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata perioada de executie a lucrarilor.
Procedura de atribuire a avut drept criteriu cel mai bun raport calitate-pret si, in acest context, s-au primit trei oferte, valoarea totala estimata a contractului fiind putin peste 12,5 milioane de lei. In final, la 6 august 2018, oficialii Consiliului Local Rasnov au incheiat cu societatea Romconstruct contractul nr. 12663, in valoare de 11,2 milioane de lei, din care cea mai mare parte va reveni lucrarilor de executie. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter