RO EN
Coșul este gol

ORIZONT: Lucrarile de constructie se vor finaliza in 2012

Ansamblul rezidential Orizont, din Buzau, format din 365 de vile unifamiliale (P+1E), este realizat in proportie de 60%. Lucrarile de constructie au fost incepute in anul 2006, finalizarea acestora fiind programata pentru luna septembrie 2012. Cartierul va fi amplasat pe un teren de 22 de hectare. Unitatile locative vor avea suprafete cuprinse intre 138 mp si 246 mp. Planurile tehnice au fost intocmite de firma BIP (din Bucuresti), antreprenor si beneficiar fiind societatea Concas SA, din Buzau.
Sistemul constructiv prevede structura pe cadre din beton armat. Fundatia va fi executata din blocuri de beton continuu, iar zidaria - din caramida. Tamplaria exterioara va fi din PVC, cu geam termoizolant. Finisajele interioare includ: parchet, gresie, faianta si vopsele lavabile. Fiecare casa va beneficia de cate un loc de parcare. Pentru definitivare vor fi necesare fonduri de 40 milioane de euro.
Proiect (cod unic): BZ0360 - Date de contact pentru ofertare: Click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter