RO EN
Coșul este gol

SEASONS RESIDENCE: Investitie de 50 milioane de euro

Ansamblul Seasons Residence, amplasat in zona Drumul Poienii (din Brasov), se afla in faza de executie a inchiderilor structurii de rezistenta la patru imobile dintr-un total de opt cladiri (S+D+P+6/7/8/9/11E, cu terase retrase). Complexul va fi amplasat pe un teren cu o arie de 12.000 mp si va include 182 de apartamente cu una pana la patru camere (avand suprafete cuprinse intre 53 mp si 181 mp). Planurile tehnice au fost elaborate de firma L'Image (din Brasov), antreprenor fiind societatea Perspectives Constructions, din Bucuresti. Beneficiar este compania Gespi Investment, din Brasov.
Solutia tehnica prevede structura din beton armat, coloane cu diafragma, grinzi si plansee. Zidaria va fi din BCA, iar tamplaria exterioara va fi din aluminiu, cu geam termoizolant. Fatadele blocurilor vor fi realizate cu sistem termoizolant cu elemente ornamentale. Finisajele vor fi executate cu parchet triplustratificat (cu o grosime de 14 mm), acestea presupunand si folosirea de gresie, faianta si vopsele lavabile. Obiectivul va beneficia de 236 de locuri de parcare si spatii de agrement. Lucrarile de constructie au fost incepute in anul 2008, termenul de finalizare fiind stabilit pentru luna iunie a.c. Valoarea totala a investitiei este de 50 milioane de euro.
Proiect (cod unic): BV1350 - Date de contact pentru ofertare: Click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter