RO EN
Coșul este gol

Volumul vanzarilor Coilprofil este in crestere

Potrivit reprezentantilor companiei Coilprofil domeniul autohton de materiale, tehnologii, echipamente / sisteme pentru executia de izolatii, invelitori si sisteme de acoperisuri este in plina dezvoltare. "In primul semestru din 2008, in functie de vechimea pe piata si diversitatea gamei de produse, majoritatea furnizorilor din domeniu au inregistrat cresteri ale vanzarilor cuprinse intre 10% si 60%, comparativ cu perioada similara a anului trecut.
In ultimii doi ani au fost infiintate noi firme, oferta devenind foarte mare, diferenta intre produse constand in calitatea acestora si a serviciilor oferite. Cererea de materiale, sisteme pentru executia de izolatii, invelitori si sisteme de acoperisuri este mare, fiind influentata de investitiile importante realizate in Romania. Pentru intervalul 2009-2010 preconizam un trend ascendent al volumului vanzarilor, in functie de investitii si orientarea catre noi segmente", a declarat Liviu Mistodinis, director executiv al firmei. Mai multe informatii puteti afla din editia Octombrie a revistei Agenda Constructiilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter