RO EN
Coșul este gol

Construct Expo: Coilprofil vizeaza majorarea cu 50% a veniturilor

Societatea Coilprofil, din localitatea Ceptura (judetul Prahova), expune la Construct Expo-Antreprenor tabla cutata pentru pereti si acoperis, tigla metalica - "Metigla", profile "Z" si "C", panouri termoizolante, casete structurale / de fatada, elemente de izolatie si finisaj. Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro, in crestere cu 45% fata de 2006. Pentru anul in curs reprezentantii firmei si-au propus o majorare cu 50% a veniturilor. "Incepand cu 2003 am fost prezenti la fiecare editie a targului. Evenimentul reprezinta o oportunitate pentru o mai buna informare a publicului asupra gamei de produse oferite de companie, implicit stabilirea unor noi contacte, dezvoltarea colaborarilor si cresterea vanzarilor", a declarat Liviu Mistodinis, director executiv al Coilprofil.
Investitii de 8 milioane de euro
In 2007, firma a incheiat o a treia etapa a investitiilor, in valoare de 8 milioane de euro. In 2009, vor fi alocate fonduri de aproximativ 5 milioane de euro pentru extinderea capacitatilor de productie, dezvoltarea serviciilor si instruirea personalului. "In ultimul an, piata constructiilor s-a dezvoltat si a inregistrat o crestere accentuata de peste 35%. In contextul in care constructiile metalice beneficiaza de avantajele cunoscute (termen de realizare foarte scurt, durabilitate, etanseitate si grad de izolare in functie de necesitati, costuri de fabricatie mici), cererea pe piata de profil a fost intr-o continua crestere. Concurenta a luat amploare, pe segmentul specific intrand producatori si distribuitori noi", a precizat Liviu Mistodinis. Produsele companiei sunt expuse in Pavilionul Central, stand 310. Informatii suplimentare, la www.coilprofil.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter