RO EN
Coșul este gol

Construct Expo Antreprenor - Coilprofil

Liviu Mistodinis, director executiv al Coilprofil: "Segmentul de piata nu a evoluat in sensul previziunilor (mai ales in ultima parte a anului trecut). Pentru 2009 este foarte dificil de facut estimari. Cert este ca la inceput de an piata constructiilor este blocata. Exista acum obiective in curs de finalizare, a caror definitivare a fost intrerupta fie din cauza finantarii, fie din lipsa orizontului de utilizare (ma refer, in special, la spatiile destinate inchirierii).
Nu sunt multe proiecte noi, iar investitorii se afla intr-un moment de asteptare a deblocarii pietei. In acest context, preconizez ca activitatea noastra va fi afectata atat prin diminuarea segmentului specific activitatii pe care o desfasuram, cat si prin politica preturilor scazute practicata de concurenta. Cu toate acestea, estimez o crestere de 15%-20% a veniturilor pentru 2009, avand in vedere si faptul ca la editia de anul acesta a Construct Expo Antreprenor vom lansa sistemul pluvial Coilprofil (jgheaburi si burlane metalice cu doua dimensiuni: 125 mm si 150 mm, intr-o gama de 4 culori). De asemenea, vom expune si intreaga oferta aflata in portofoliul propriu: tabla cutata, profile Z si C, panouri termoizolante, tigla metalica, piese de finisaj, casete structurale si de fatada. Produsele societatii sunt prezentate in Pavilionul 1, nivel 7.70, sector A, stand nr. 310-314".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter