RO EN
Coșul este gol

Coilprofil are in derulare investitii de cinci milioane de euro

Coilprofil, din localitatea Ceptura (judetul Prahova), a inregistrat – in primul semestru din 2008 – o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, in crestere cu 32% fata de aceeasi perioada din 2007. Pentru anul curent compania prevede o majorare a veniturilor cu 40% - 50%, comparativ cu 2007, pe baza noilor produse si a diversificarii serviciilor. Societatea produce si comercializeaza panouri sandwich cu polistiren / vata minerala, casete structurale si de fatada, tabla cutata pentru acoperis, tigla metalica, profile Z si C.
"In perioada 2007- 2009 se desfasoara cea de-a patra faza a investitiilor, urmarindu-se extinderea fabricii si achizitia unor utilaje moderne, in vederea diversificarii gamei de produse si a serviciilor. Pentru aceasta etapa (care se afla in plina desfasurare) este prevazut un buget de 5 milioane de euro. Vom lansa in toamna a.c. un nou produs – sistemul pluvional pe doua dimensiuni, cu diametru de 125 mm, respectiv 150 mm", a declarat Liviu Mistodinis, director executiv al Coilprofil. Investitiile realizate pana in prezent se ridica la 8 milioane de euro. Mai multe informatii puteti afla din editia Septembrie a revistei Agenda Constructiilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter