RO EN
Coșul este gol

SIBIU: Debut proiect de 50 milioane lei pentru reabilitarea Spitalului Judetean

Consiliul Judetean Sibiu a semnat contractul de servicii de proiectare si asistenta tehnica pentru obiectivul de investitii ”Reabilitarea termica a unor cladiri din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. Valoarea contractului incheiat cu Asocierea Consitrans SRL - Popaescu&Co SRL este de 748.468 lei cu TVA. Termenul de finalizare a proiectului tehnic este de 4 luni.
In cadrul proiectului vor fi reabilitate termic trei pavilioane cu o suprafata utila desfasurata de 21.300,57 mp. Este vorba despre cladirea Maternitatii, construita in 1984, Blocul chirurgical, care dateaza din 1913 si Sectia clinica dermato-venerologie, ridicata in 1904. Proiectul mai prevede refacerea integrala a instalatiilor de apa-canal/termice/ventilatie/electrice cu realizarea de noi trasee acolo unde este cazul; reparatii tencuieli, pardoseli interioare; recompartimentari interioare; inlocuirea tamplariei interioare si a celei exterioare (usi, ferestre); termoizolarea exterioara a peretilor si refacere fatada, reparatii acoperis; facilitati pentru persoanele cu dezabilitati (rampe de acces si semnalizare corespunzatoare), lift nou cu 6 statii: parter, etaj 1, etaj 2, etaj 3, etaj 4 si terasa (la Spitalul Nou/Cladirea Maternitatii); crearea unui nou spatiu pentru sali de cursuri, raport garda, intalniri in locatia magazinului existent (Spitalul Nou); instalare cogenerator pentru prepararea apei calde, inlocuire cazane, instalatii de incalzire/racita produsa cu pompe de caldura sol/apa, instalatii de climatizare, etc; monitorizare energetica si automatizare (sistem building management sistem), recompartimentari interioare, amenajare grupuri sanitare.
Perioada de executie a lucrarilor este doi ani si jumatate. Aceasta investitie este posibila datorita fondurilor europene atrase de Consiliul Judetean Sibiu prin Programul Operational Regional 2014-2020.
Valoarea totala a proiectului este de 50.071.306 lei, inclusiv TVA, din care: valoarea cheltuielilor eligibile - 44.235.105 lei iar valoarea cheltuielilor neeligibile - 5.911.225 lei. Pe langa cheltuielile neeligibile, Consiliul Judetean Sibiu trebuie sa asigure o contributie proprie totala de 2% din valoarea totala eligibila a proiectului, in valoare de 884.702 lei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter