RO EN
Coșul este gol

RUUKKI: Rautaruukki estimeaza cresteri de 25% in 2011 la nivel global

 
Producatorul finlandez de solutii metalice pentru constructii Rautaruukki, cu activitati si in Romania, a raportat un avans al vanzarilor nete de 20-25% in 2010. In Europa Centrala si de Est cresterile vanzarilor au fost sustinute de lansarea de noi produse pe segmentul de acoperisuri. De cealalta parte, Ruukki Romania, divizia locala a grupului Rautaruukki, a inregistrat in 2010 o crestere a cifrei de afaceri de 18% pe piata autohtona, peste estimarile initiale care vizau un avans de 10%. Reprezentanta din Romania asigura si managementul operatiunilor din Bulgaria. Astfel, rezultatele cumulate pe cele doua piete indica un avans de 13%, dat fiind faptul ca piata din Romania a fost mai dinamica decat cea din Bulgaria. Cresterile de pe piata locala au fost sustinute de concentrarea pe lucrarile de renovare inregistrate la nivelul segmentului rezidential. Pe parcursul anului trecut Ruukki Romania a fost implicata in numeroase proiecte de mare anvergura.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter