RO EN
Coșul este gol

DURAZIV: Mizeaza pe o crestere de minim 25% in 2011

Producatorul de materiale de constructii Duraziv estimeaza o majorare a veniturilor cu 25% fata de nivelul de anul trecut. In 2010 compania a raportat un business de 13,5 milioane de euro, cu 50% mai mare decat in anul precedent. Evolutia preconizata a afacerii in 2011 se datoreaza strategiei aplicate de companie, bazata pe cercetare si crearea de produse de foarte buna calitate, testate direct in santiere de catre aplicatori, dar si pe cresterea semnificativa a fortei de vanzari si a eforturilor de distributie. „Avem in acest moment o echipa foarte puternica, formata din cei mai buni specialisti pe fiecare dintre segmentele pe care suntem activi” a declarat Daniel Guzu, fondatorul si Directorul General al Duraziv.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter