RO EN
Coșul este gol

Noul LINDAB Ventilation Center devine si centru de training regional

Centrul pentru produse de ventilatie Lindab din Cluj a fost relocat in complexul logistic Coratim II, comuna Floresti, Cluj. In plus, centrul beneficiaza si de initiative de dezvoltare, dedicate nevoilor actuale ale firmelor de instalatii in ventilatii: profesionistii din domeniu au la dispozitie pentru testare o noua gama de instrumente in montaj, gama de produse a fost imbogatita cu peste 100 de articole, iar specialistii sunt asteptati la sesiuni de training in cadrul Lindab Academy Cluj. Lansat in 2007, Lindab Ventilation Center-Cluj este unul dintre cele doua centre de vanzare si distributie dedicate produselor necesare unui sistem complet de ventilatii din Romania, prin care compania dezvolta conceptul "one-stop-shop" - clientul vine, alege si cumpara pe loc. ”Cea mai mare noutate cu care ne intampinam clientii in noua locatie este noua gama de instrumente inteligente de montaj, dezvoltate special de Lindab pentru instalatorii sistemelor de ventilatie, pentru a veni in ajutorul acestora in fiecare moment din timpul instalarii tubulaturilor. Pana la sfarsitul acestui an, toti instalatorii sunt invitati sa testeze gratuit produsele SMART TOOLS: platformele ergonomice de taiere a tubulaturilor de ventilatie SR Cutter si SR Roller si instrumentele de manipulat tubulaturile de diametre mari, care reduc sarcina de lucru cu 15% si protejeaza sanatatea instalatorilor”, a declarat András Mikó, Business Unit Manager – Lindab, Divizia Ventilatii. In plus, gama de produse Lindab Ventilation Center a fost imbogatita cu peste 100 de articole, astfel incat orice client sa gaseasca si sa poata echipa complet cu sistem de ventilatie un restaurant, o pizzerie, un magazin, o sala de fitness, o clinica medicala, o casa, un sediu de firma si orice alt obiectiv de marime medie sau mica. Pe langa tubulaturi si fitinguri circulare de ventilatie, in centrul Lindab clientii vor gasi multe alte produse complementare: ventilatoare centrifugale in-line si de uz casnic, valve de aer, usi de vizitare, produse de sustinere a tubulaturilor, tubulatura flexibila si izolatie, scule pentru montaj, instrumente de masurare si testare a sistemului de ventilatie si a calitatii aerului, mastic, banda izolatoare etc.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter