RO EN
Coșul este gol

TSDATA CONSTRUCT: O tehnologie creata de NASA adusa in Romania

Compania TSData Construct aduce in premiera pe piata constructiilor din Romania tehnologia Reflectix® – termoizolatie reflectorizanta, care in urma utilizarii, limiteaza transferul termic prin radiatie cu un procent de 95-97% si reduce cu peste 30% facturile la energie. Produs de grupul american Sealed Air, tehnologia Reflectix®, are multiple aplicatii in constructii si amenajari, fiind recunoscuta ca o izolatie termica cu proprietati speciale. Compania TSData Construct este importatorul si distribuitorul exclusiv al Reflectix® in Romania, urmand ca in viitorul apropiat sa furnizeze produsul si pe alte piete din regiune. “Este un moment mai mult decat oportun pentru a aduce tehnologia Reflectix® pe piata romaneasca, avand in vedere conditiile economice si dificultatile cu care se confrunta consumatorii cu plata utilitatilor. Preturile tuturor formelor de energie sunt in crestere, energia termica nu mai este subventionata, iar toata lumea incearca sa gaseasca modalitati de a diminua efectele acestor factori asupra bugetelor proprii. Prin utilizarea Reflectix® este garantata reducerea semnificativa a pierderilor de caldura si implicit a costurilor de climatizare”, (Bogdan Ivanescu, Managing Partner TSData Construct). Tehnologia Reflectix® a fost creata, acum 26 de ani, de NASA pentru a fi folosita la izolarea echipamentelor trimise in spatiu, fiind singurul material ce poate izola si proteja fata de efectele nocive ale radiatiilor. In prezent, se foloseste cu succes in lumea intreaga in industria materialelor de constructii ca produs aditional la sistemul clasic de izolatii (vata minerala, polistiren etc)
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter