RO EN
Coșul este gol

LINDAB Romania a realizat fatada si acoperisul stadionului Cluj Arena

Lindab Romania a livrat fatada si acoperisul Cluj Arena, care se remarca printr-un design spectaculos. Urmand directiile creative ale biroului de proiectare Dico si Tiganas, Lindab a livrat tabla faltuita din otel pentru acoperis, tabla perforata din aluminiu pentru fatadele impletite de la peluze si casetele de fatada din aluminiu perforat pentru tribune. In plus, compania a asigurat consultanta tehnica in identificarea solutiilor optime si asistenta pe santier. “Din pozitia de arhitecti ai proiectului, a trebuit sa selectam toate materialele si sistemele potrivite atat viziunii si designului, dar si bugetului. La inceput, scopul nostru a fost acela de a folosi o invelitoare metalica pentru stadion, iar, in timp, am dezvoltat ideea de a avea doua parti: acoperisul si fatada. Acoperisul trebuia sa fie o invelitoare continua, intr-o apa, dar fatada trebuia sa permita transparenta si sa reflecte mediul inconjurator. Constructorul a fost acela care ne-a recomandat Lindab, cunoscand atat abilitatile tehnice ale reprezentantilor locali, cat si suportul de care aveam sa beneficiem din partea companiei. Este un proiect castigat de Lindab datorita adaptabilitatii la cerintele arhitecturale”, a explicat Arh. Serban Tiganas, biroul de proiectare Dico si Tiganas, parte a consortiului de constructori Cluj Arena. Culoarea, Onyx White Pearl Effect Gold, a fost special dezvoltata pentru acest proiect, in parteneriat cu specialisti din cadrul Grupului Lindab. Datorita structurii microscopice deosebite, materialul isi schimba culoarea in functie de ambient, unghiul de incidenta al luminii si perioada zilei. Suprafetele sunt puternic reflexive si dau ansamblului o imagine aparte.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter