RO EN
Coșul este gol

ELMAS: Seminar ascensoare Mitsubishi la Brasov

Mitsubishi Elevators in parteneriat cu compania Elmas au organizat la Poiana Brasov, in data de 4.11.2011, un seminar cu tema “Ascensoare Premium”. Cu aceasta ocazie au fost prezentate ascensoarele fabricate de compania japoneza: NEXIEZ-MR, NEXIEZ-MRL, NexWay-S si Elenessa. Arhitectii prezenti la acest seminar au reusit sa intre in contact cu informatii detaliate despre solutiile de transport pe verticala produse de compania Mitsubishi. Gama de ascensoare prezentata raspunde celor mai exigente cerinte de calitate si fiabilitate din domeniu, avand inglobate tehnologii avansate care asigura un grad inalt de siguranta. Toate produsele dezvoltate de compania Mitsubishi intra in categoria echipamentelor ecologice, participand activ la protejarea oamenilor si a mediului inconjurator. Acest seminar se inscrie intr-o campanie mai ampla ce se va desfasura si in alte orase importante din Romania. Din luna ianuarie 2011 ascensoarele Mitsubishi sunt comercializate in Romania de compania Elmas, specialist regional in domeniul instalatiilor de ridicat.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter