RO EN
Coșul este gol

IGJR cauta inginer consultant pentru mai multe proiecte de constructii din portofoliu

Romania a primit un imprumut de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare pentru a sprijini implementarea Proiectului privind Consolidarea Infrastructurii si a Pregatirii pentru Situatii Critice de Urgenta (denumit in continuare "Proiectul") si intentioneaza sa aloce o parte din fondurile acestui imprumut pentru finantarea prezentelor servicii de consultanta.
Serviciile de consultanta ("Serviciile") ce vor fi prestate de catre Inginerul constructor 2 vor asigura sprijin de specialitate Unitatii de Implementare a Proiectului pe parcursul etapelor de proiectare tehnica, achizitie si executie a lucrarilor de construire aferente obiectivelor de investitii din cadrul Proiectului. Serviciile de consultanta vor fi prestate pana la 31.12.2025, cu posibilitatea de extindere in cazul extinderii duratei de implementare a Proiectului. Informatii detaliate suplimentare sunt furnizate in Termenii de Referinta (ToR) publicati pe site-ul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane http://www.jandarmeriaromana.ro/achizitii-publice .
Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane prin Unitatea de Implementare a Proiectului invita consultantii individuali eligibili ("Consultantii") sa-si manifeste interesul pentru prestarea Serviciilor. Consultantii interesati vor transmite o Expresie de Interes, inclusiv un CV, prin care vor furniza informatii care sa demonstreze ca au calificarile necesare si experienta relevanta pentru prestarea acestor Servicii. De asemenea, Expresiile de Interes vor contine si informatii de contact  (adresa, email, telefon).
Consultantul va fi selectat utilizand procedura "Selectie Consultant Individual – competitie deschisa" (Open Competitive Selection of Individual Consultants) in conformitate cu prevederile Regulamentul Bancii Mondiale privind finantarea proiectelor de investitii, editia iulie 2016, revizuit in noiembrie 2017 (Procurement Regulations for IPF Borrowers, July 2016, revised November 2017 http://pubdocs.worldbank.org/en/659511533066042959/Procurement-Regulations-2017.pdf)
Consultantii interesati pot obtine informatii suplimentare prin e-mail la adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Expresiile de interes vor fi transmise in scris, in limba romana, la adresele de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 14 noiembrie 2023.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter