RO EN
Coșul este gol

AIDICO: Laborator de testare a materialelor de constructii, in Bucuresti

AIDICO Cercetare si Dezvoltare, companie romano-spaniola de testare a materialelor de constructii, va inaugura in luna februarie 2011 un laborator pentru produsele specifice de baza (ciment, beton, asfalt etc.), in Bucuresti. "Centrul va beneficia de echipamente de inalta tehnologie, pentru a oferi antreprenorilor si producatorilor din domeniul constructiilor posibilitatea de testare a produselor sau de control al lucrarilor, precum incercarile relevante pentru certificarea obligatorie sau voluntara a materialelor", a declarat Antonio Madrid, director general al firmei. Institutul ofera, de asemenea si alte tipuri de servicii, prin realizarea de proiecte de cercetare, dezvoltare si inovare sau prin diverse initiative concepute pentru a sustine extinderea la nivel international a companiilor din Romania. Pentru deschiderea laboratorului au fost necesare fonduri de 200.000 de euro, finantarea provenind din fonduri europene, prin intermediul programelor comunitare de cercetare si dezvoltare in domeniul constructiilor.
***
Institutul Tehnologic de Constructii AIDICO este o asociatie privata fara scop lucrativ, ai carei membri sunt reprezentati de firme din domeniu. Acesta a fost constituit in 1990 de catre administratia din orasul spaniol Valencia, prin intermediul Institutului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii din Valencia (IMPIVA) si cu sprijinul oamenilor de afaceri din domeniu. Informatii suplimentare, la www.aidico.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter