RO EN
Coșul este gol

BRICOSTORE: Crestere de 17% a cifrei de afaceri la nivel national

Reteaua de centre de bricolaj Bricostore Romania a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de aproximativ 882 milioane de lei, reprezentantii companiei anuntand o crestere de circa 17% a incasarilor fata de nivelul de 754,4 milioane de lei consemnat in 2009. Pentru acest an se estimeaza o noua majorare a veniturilor, in special pe fondul extinderii lantului de magazine. Bricostore a inaugurat, recent, cel de-al 15-lea centru comercial din tara noastra, situat in Drobeta-Turnu Severin, in urma unei investitii de 8 milioane de euro. Planurile de extindere a retelei vizeaza deschiderea urmatorului magazin in anul 2012. Piata interna de bricolaj a fost evaluata, anul trecut, la 1,5 miliarde euro, in scadere cu 15% fata de nivelul din 2009.
Alte companii de profil care au anuntat inaugurarea de unitati comerciale in acest an sunt Dedeman (in Cluj-Napoca), Praktiker (in satul Paulesti, din judetul Prahova), Baumax (in Oradea, Galati, Bucuresti si Constanta), Obi si Hornbach. Informatii suplimentare, la www.bricostore.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter