RO EN
Coșul este gol

AMBIENT: Crestere de 150% a profitului operational, in 2010

Distribuitorul de materiale de constructii Ambient - Sibiu are in vedere o crestere de 15% a cifrei de afaceri in acest an, fata de nivelul de 104 milioane de euro consemnat in 2010. Previziunile vor fi indeplinite, potrivit reprezentantilor societatii, numai in cazul mentinerii tendintelor actuale din domeniu. "Obiectivul va fi revizuit doar in contextul inregistrarii unei tendinte generale de scadere a nivelului pietei. Anul trecut a fost incheiat procesul de repozitionare a afacerii, inceput in 2009. In prezent, Ambient reprezinta o companie organizata in doua divizii, adresate celor doua tipuri principale de clienti: retail si distributie", se precizeaza intr-un comunicat al firmei. De asemenea, conducerea societatii a anuntat, pentru anul trecut, un profit operational de 5 milioane de euro, cu 150% superior celui de doua milioane de euro, raportat in 2009. Rezultatele financiare optime au fost inregistrate in conditiile in care piata specifica s-a contractat, in 2010, cu 15% fata de anul anterior.
La inceputul lunii februarie 2011, Ambient a aniversat 18 ani de prezenta neintrerupta pe piata autohtona a constructiilor. Informatii suplimentare, la www.ambient.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter