RO EN
Coșul este gol

FINAL DISTRIBUTION: Linie de productie de jgheaburi si burlane sub brandul Novatik

In urma unei investitii de 500.000 euro, Final Distribution, importatorul brandurilor de materiale de constructii Gerard, Delta si Keylite, a deschis in Baicoi - Prahova o linie de productie de jgheaburi si burlane. Comercializat sub brandul NOVATIK, sistemul pluvial produs la Baicoi va putea asigura un volum de 3,5 milioane ml/an pentru burlane si 1 milion ml/an pentru jgheaburi. „Dupa cinci ani de prezenta pe piata materialelor de constructii in calitate de importator de branduri premium, perioada in care am experimentat si boom-ul si criza economica, la sfarsitul anului trecut am considerat ca este momentul sa investim in propria linie de productie. Am decis sa intram cu un sistem de jgheaburi si burlane pentru ca se integreaza foarte bine cu celelalte branduri din portofoliu, asigurand un sistem complet pentru acoperis, dar si pentru ca face parte din strategia “one stop shop” pe care dorim sa o promovam in Romania. In plus, pe piata sistemelor pluviale sunt inca foarte putine branduri locale, care sa raspunda nevoilor actuale ale romanilor” a declarat Dan Mircescu, Director General Final Distribution.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter