RO EN
Coșul este gol

TMK ARTROM: Afaceri de 220 milioane de lei, in trimestrul intai

Producatorul de tuburi, tevi, profile tubulare din otel si accesorii aferente TMK Artrom SA din Draganesti (judetul Olt), a consemnat, in primele trei luni ale anului in curs, o cifra de afaceri de 219,37 milioane de lei, in scadere cu 1,4% fata de nivelul auditat in aceeasi perioada din 2012 (222,65 milioane de lei). Totodata, in intervalul ianuarie-martie 2013 societatea a obtinut un profit din exploatare de 3,2 milioane de lei si pierderi financiare de 2,29 milioane de lei. Anul trecut, TMK Artrom a consemnat afaceri totale de 909,4 milioane de lei, in crestere cu 6% fata de nivelul din 2011, evolutie inregistrata ca urmare a majorarii pretului mediu de livrare a sistemelor cu 3%, a evolutiei optime a volumului productiei comercializate (de la 174.440 de tone la 176.150 tone), precum si ca urmare a dezvoltarii capacitatilor de vanzare. Pentru anul in curs, conducerea companiei estimeaza o crestere cu 18% a rulajului. Din punct de vedere cantitativ, volumul livrarilor de marfuri a sporit, in 2012, cu 365% fata de nivelul din 2011, datorita exportului a 9.955 tone de profile, achizitionate de la TMK Resita. Anul trecut, TMK Artrom a fabricat, in total, 176.385 tone de tevi din otel, din care vanzarile pe piata interna au avut o pondere de 19,6%.
TMK Artrom este subsidiara grupului rus TMK, controlata prin intermediul TMK Europe, care mai detine si actionariatul majoritar al combinatului siderurgic TMK-Resita. Informatii suplimentare, la www.tmk-artrom.eu
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter