RO EN
Coșul este gol

TRANSELECTRICA realizeaza LEA Portile de Fier-Resita, proiect de 122 milioane lei

Pe santierul de constructie a LEA 400 kV Portile de Fier - (Anina) - Resita, proiect in valoare de 122 milioane de lei implementat de Transelectrica SA, a fost montat stalpul 131 din cei 259 de stalpi noi ce vor fi instalati in vederea extinderii LEA, pe tronsonul Portile de Fier - Anina. Investitia include si modernizarea sectorului dintre Anina si Resita, respectiv a celor 142 de stalpi si instalatiilor aferente. Lungimea totala a liniei va fi de 117 km.
Lucrarile sunt executate de asocierea Electromontaj SA Bucuresti - Romelectro SA, subcontractanti fiind Emfor Montaj SA, Electromontaj SA Sibiu si Electromontaj SA Cluj, cu aportul consultantului GOPA - International Energy Consultants GmbH ROENG TEC. Proiectarea liniei a fost realizata de catre Institutul de Studii si Proiectari Energetice Bucuresti (ISPE).
Transelectrica a organizat luni, 30 septembrie, o vizita de lucru pe santierul Liniei Electrice Aeriene 400 kV Portile de Fier - (Anina) - Resita, componenta a trecerii la 400 kV a axului Portile de Fier - Resita - Timisoara - Sacalaz - Arad, parte din proiectul de inchidere a Inelului de 400 kV al Romaniei, in zona de vest si sud-vest. Cu acest prilej, participantii la vizita de lucru au asistat la ridicarea stalpului 131 de pe traseul liniei.
La eveniment au participat, alaturi de conducerea executiva si neexecutiva a Transelectrica, Bogdan Constantin Andronic - Secretar de stat la Ministerul Energiei si reprezentantii autoritatilor locale.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter