RO EN
Coșul este gol

NOU! A aparut publicatia Info-Ferestre & Usi - editia februarie 2011

Aflata la a treia editie (respectiv, numarul 2, aferent lunii februarie), publicatia online Info-Ferestre & Usi cuprinde informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la posibila evolutie a societatilor din domeniu (in concordanta cu elementele specifice situatiei economice actuale din Romania), segmentele de piata in cadrul carora Inspectoratul de Stat in Constructii va derula proceduri de control tematic si inopinat, aspecte legate de aprobarea noului regulament european de comercializare a produselor de constructii, noutati prezentate la editia din acest an a targului Bau – Munchen, informatii despre furnizorii de feronerie, aspecte legate de vanzarile de ferestre (aflate sub presiunea scaderilor de pret si cresterii cerintelor de calitate), o analiza a segmentului fabricantilor de geam termoizolant si a firmelor specializate exclusiv in derularea activitatilor de montaj etc. In premiera, revista online Info-Ferestre & Usi include, la rubrica Statistica, 16 diagrame relevante cu privire la evolutia activitatii importatorilor de sisteme folosite in productia de tamplarie (profile din PVC, aluminiu si sticla pentru aplicatii arhitecturala), in cadrul carora se poate observa noua structura a surselor de provenienta, valoarea importurilor, ponderea pe piata a diverselor sortimente de vitraje etc.
Evolutia pietei nationale si mondiale, prezentata in revista
In cadrul articolului ce prezinta perspectivele de stabilizare a activitatii firmelor specializate din domeniu, sunt reliefate succint cateva aspecte incluse in analiza pietei romanesti de tamplarie termoizolanta (2009-2010), estimandu-se si situatia caracteristica pe termen scurt/mediu, pana in anul 2012 inclusiv. La sectiunea de consultanta, se remarca articolul referitor la protectia impotriva incendiilor, care a devenit o problema de actualitate, mai ales in contextul aplicarii noilor cerinte cuprinse in regulamentul produselor de constructii. Efectul sistemelor de sigilare asupra durabilitatii vitrajelor, respectiv fatadele moderne si sistemele hibride pentru optimizarea cladirilor constituie alte subiecte detaliate in cadrul publicatiei, reprezentand unele dintre subiectele centrale ale acesteia. De asemenea, estimarile referitoare la evolutia pietei mondiale de ferestre, descrise in cadrul unui articol inclus la rubrica Agenda Externa, reprezinta un instrument util de evaluare globala a bransei, care poate fi utilizat de directorii societatilor specializate din tara noastra. Sumarul publicatiei include: * ACTUALITATEA INTERNA: Perspective de stabilizare a activitatii firmelor specializate in domeniul tamplariei termoizolante; * STATISTICA: Situatia actuala si perspectivele importatorilor de sisteme din PVC, aluminiu si sticla arhitecturala; * EVENIMENT: Alfuenta-record de participanti si vizitatori, la targul Bau din Munchen; * ANALIZA: Piata de feronerie incepe procesul de recuperare a pierderilor; Vanzarile de ferestre – sub presiunea scaderilor de pret si cresterii cerintelor de calitate; Realizarea geamului termoizolant reprezinta o afacere profitabila; Activitatile de montaj raman intre oportunitatile pietei de profil; * CONSULTANTA: Protectia impotriva incendiilor, o problema de actualitate; Efectul sistemelor de sigilare asupra durabilitatii vitrajelor; Fatade moderne si sisteme hibride pentru optimizarea cladirilor; * AGENDA EXTERNA: Estimarile referitoare la evolutia pietei mondiale de ferestre indica o majorare anuala de cel putin 4%. Mai multe detalii despre aceste aspecte, precum si alte subiecte de actualitate se regasesc in paginile revistei Info-Ferestre & Usi. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter