RO EN
Coșul este gol

Reluare licitatie de 6 milioane euro pentru elaborare SF Drum Expres Cluj-Dej

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a publicat in cadrul SEAP anuntul de participare la licitatia pentru atribuirea serviciilor de elaborare a Studiului de fezabilitate necesar constructiei drumului expres (DX) Cluj-Dej. Valoarea contractului este cuprinsa intre 28,24 milioane de lei si 33,5 milioane de lei, durata de implementare a acestuia fiind stabilita la 21 de luni de la semnare. Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este stabilit la 2 aprilie 2024, ora 15:00.
Pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa demonstreze ca cifra de afaceri anuala totala pentru fiecare din exercitiile financiare aferente anilor 2020, 2021 si 2022 a fost de minimum 8 milioane de lei.
Conform Caietului de sarcini, contractul prevede elaborarea Studiului de fezabilitate, precum si asigurarea serviciilor de asistenta tehnica acordata beneficiarului pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare si executie a lucrarilor. Consultantul va trebui, astfel, sa stabileasca criteriile de proiectare, sa identifice cel putin 3 variante de traseu din care sa selecteze doua pentru etapa a II-a de analiza, sa compare detaliat cele doua variante alese, sa detalieze varianta optima si sa finalizeze SF.
Licitatia a fost reluata dupa ce in noiembrie 2023 a fost anulata o prima achizitie, lansata in iunie 2021, motivul invocat fiind ca "valoarea estimata a procedurii nu mai este de actualitate raportat la modificarile normativelor tehnice aplicabile care au intervenit pe parcursul derularii procedurii de atribuire".
Potrivit unor estimari initiale, DX Cluj-Dej va avea o lungime de aproximativ 75 km.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter