RO EN
Coșul este gol

VITAL: Asistenta si supervizare lucrari de 14,5 milioane euro, extindere retea de apa

Compania Vital SA Baia Mare, operatorul retelelor de alimentare cu apa si canalizare din judetul Maramures, va atribui prin licitatie publica un contract de servicii de asistenta tehnica pentru management si supervizarea contractelor de lucrari din "Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Maramures". Valoarea estimata a acestuia este de 72 milioane de lei, iar perioada de implementare a fost stabilita la 78 de luni de la semnare.
Pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa dovedeasca ca media cifrei de afaceri generale anuale pe ultimele 3 exercitii financiare disponibile (2021, 2022 si 2023) este de cel putin 72 milioane de lei (sau echivalent in alta valuta). De asemenea, companiile interesate trebuie sa ateste ca in ultimii 5 ani, impliniti la data termenului-limita pentru depunerea ofertei, a prestat si dus la bun sfarsit servicii de asistenta tehnica sau similar acestora, in cadrul unuia sau maximum 5 contracte/ proiecte similare cu o valoare cumulata de cel putin 58 milioane de lei (fara TVA).
Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este stabilit la 4 aprilie 2024, oar 15:00.
Contractul de finantare pentru implementarea Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Maramures, in valoare totala de 1,01 miliarde lei (inclusiv TVA) a fost semnat in februarie 2023. Conform proiectului, se vor realiza lucrari de infrastructura de alimentare cu apa potabila, colectare si epurare a apelor uzate in 30 de UAT-uri: municipiile Baia Mare si Sighet Marmatiei, orasele Baia Sprie, Cavnic, Seini, Somcuta Mare, Tautii Magheraus, Targu Lapus, Ulmeni, Viseu de Sus si in comunele Ardusat, Bocicoiu Mare, Campulung la Tisa, Cicarlau, Coltau, Copalnic Manastur, Grosii Tiblesului, Miresu Mare, Poienile de sub Munte, Recea, Remeti, Remetea Chioarului, Rona de Jos, Sacalaseni, Sarasau, Satulung, Sisesti, Suciu de Sus si Vadu Izei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter