RO EN
Coșul este gol

NUROL si MAKYOL incep in martie constructia Lotului 3 al autostrazii Ploiesti-Buzau

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a stabilit data de incepere a lucrarilor de constructie pentru Lotul 3 (Pietroasele - Buzau) al Autostrazii Ploiesti - Buzau (A7) pe data de 1 martie 2024. Constructorul, reprezentat de asocierea Nurol Insaat ve Ticaret AS - Makyol Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret AS, are la dispozitie 1,93 miliarde lei (fara TVA) si 20 de luni pentru constructia celor 13,9 km de autostrada.
Traseul lotului 3 al Autostrazii Ploiesti - Buzau se va desfasura intre localitatea Pietroasele (judetul Buzau) si municipiul Buzau.
In cadrul contractului finantat prin PNRR, asocierea va construi inclusiv 8 poduri si un pasaj de o complexitate tehnica ridicata, in lungime de 1.260 de metri.
"Aceasta borna reprezinta un angajament ferm atat fata de dezvoltarea infrastructurii nationale, cat si fata de indeplinirea jaloanelor PNRR. Fiecare lot al Autostrazii A7 joaca un rol crucial in imbunatatirea conectivitatii regionale si nationale, facilitand astfel dezvoltarea economica si sociala pe termen lung", a precizat Cristian Pistol, directorul general al CNAIR.
Pe celelalte doua loturi ale autostrazii Ploiesti - Buzau se lucreaza din toamna anului 2022.
Pe Lotul 1 (Dumbrava - Mizil), cu o lungime de 21 km, asocierea Impressa Pizzarotti & C SPA - Pizzarotti SA - Retter Project Management a ajuns la un stadiu fizic al executiei de 43% (contract semnat in data de 16 iunie 2022).
Pe Lotul 2 (Mizil - Pietroasele), cu o lungime de 28,35 km, asocierea Coni - Trace Group a ajuns la un stadiu fizic al executiei de 42% (contract semnat in data de 7 iunie 2022).
Lucrarile pentru loturile 1 si 2 trebuie finalizate pana in luna octombrie 2024, iar pentru lotul 3 (Pietroasele - Buzau), pana in noiembrie 2025.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter