RO EN
Coșul este gol

GALATI: Licitatie de 83 de milioane de lei pentru modernizare linii de tramvai

Municipalitatea din Galati organizeaza licitatie (finantata din fonduri publice) in vederea atribuirii unui contract pentru modernizarea liniei de tramvai si a carosabilului intre strada Siderurgistilor si 1 Decembrie 1918. Potrivit cerintelor specifice, proiectantul va furniza: PT, CS, deviz general, instructiuni pentru comportarea in timp, lista cantitatilor de lucrari, planul de sanatate si securitate in munca, grafice de executie a lucrarilor de constructii, asigurarea suportului tehnic (daca este necesar), in timpul perioadei de notificare a defectelor (perioada de buna executie), respectiv asistenta tehnica pe perioada executiei.
Sectorul care face obiectul prezentei documentatii se situeaza intre tronson inelul de rocada si b-dul Milcov, cu o lungime totala de 2.560 m. Prin proiect, se urmaresc: lucrari de drumuri si reabilitarea infrastructurii rutiere - structura rutiera cu straturi asfaltice noi prin realizarea de locuri de parcare noi, reamenajare trotuare, executie de piste de biciclisti noi; realizare semnalizare prin marcaje rutiere si indicatoare rutiere, precum si montarea de butoni reflectorizanti in zonele cu risc mare de producere a accidentelor rutiere sau stalpi de ghidaj pe portiunile de traseu in care vizibilitatea este ingreunata pe timp de noapte; amenajarea strazilor laterale care intersecteaza strazile proiectate pe o lungime de minimum 25 m.
De asemenea, se vor realiza lucrari de modernizare a caii de rulare a tramvaielor, prin: demontare si inlocuire linie de tramvai; demontare si inlocuire cale de rulare si a aparatelor de cale; retea alimentare cu energie electrica a liniei de tramvai; montare schimbatoare de cale noi; amenajare peroane pentru calatori, prevazute cu gard de protectie si indicator de statie; amenajare adaposturi pentru calatori.
Nu in ultimul rand, se vor executa: lucrari hidroedilitare - inlocuirea retelelor cu durata de viata expirata conform datelor transmise in DALI; realizare de camine de vane prevazute cu placi detasabile, scari si gol de acces, lucrari de iluminat public stradal - modernizarea sistemului de iluminat care deserveste si pistele de biciclete si traseele pentru pietoni, ciclisti; introducere canalizatie subterana multitubulara cu camere de tragere pentru introducerea in subteran a retelelor aeriene (fibra optica, telefonie, tv) si amenajari peisagistice - modernizarea spatiilor verzi existente; montare de mobilier stradal nou (banci, cosuri de gunoi, panou informare, jardiniera decor).
Ofertele se pot trimite pana la data de 8 august 2018, ora 15.00, moment in care acestea vor fi deschise. Contractul, cu o valoare de 83.249.289 lei, se finanteaza din fonduri europene nerambursabile (85%), bugetul national (13%) si bugetul local (2%). Criteriul de atribuire este reprezentat de cel mai bun raport calitate-pret, componenta tehnica avand o pondere de 10% (sau 10 puncte). Aceasta componenta include termenul de realizare a contractului, care se va exprima in luni si este de minim 18 luni si maxim 24 luni. Pentru ofertantul care prezinta termenul de realizare a contractului cel mai scurt se acorda punctajul maxim alocat factorului de evaluare respectiv. Componenta financiara conteaza in proportie de 90%, astfel incat, pentru cel mai scazut dintre preturi, se acorda punctajul maxim alocat (90 de puncte). Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter