RO EN
Coșul este gol

CON-A si CONCELEX intre firmele care vor sa construiasca Centura Metropolitana Cluj

Asocierea formata din companiile Con-a Operations (lider), Dimex-2000 Company, Hydrostroy AD, Concelex si Automagistral-Pivden a depus singura oferta pentru adjudecarea contractului de proietare si constructie a Centurii Metropolitane Cluj-Napoca, lotul 2. Valoarea lucrarilor a fost estimata intre 3,5 si 4 miliarde lei, durata acestora fiind de 48 de luni.
Din asocierea interesata de acest proiect mai fac parte, in calitate de subcontractanti, societatile Constructii Feroviare Mures SA, Danavi, Eurotest, Arvada, Sicran 2002, EPMC Consulting, Topo Explorer, Expertus, Assault Protect, Ilasc N. Bogdan - Cabinet de avocat, Giga Building, Sixense Solutions, Quantum Instal, Vertatel International, Neon Lighting, Tekfen Mühendislik Anonim Sirketi si Energo Power.
"S-a incheiat perioada de depunere a ofertelor pentru realizarea Centurii Metropolitane a Clujului, tronsonul 2, in valoare de 3,5 miliarde lei fara TVA, valoare de licitatie. Urmeaza perioada de evaluare, maximum 90 de zile lucratoare. (…) Precizez faptul ca licitatia pentru primul tronson al Centurii metropolitane a fost adjudecata", a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.
Proiectul prevede constructia drumului TransRegio Feleac TR 35, etapa I, respectiv constructia centurii metropolitane si a drumurilor de legatura, de la km 14+747 (nod 5 Floresti) pana la km 24+365 (Nod 10 Calea Turzii), precum si TR35 de la km 24+365 (Nod 10 Calea Turzii) pana la 38+418 (Nod 18 -VOCE). Sectorul are o lungime de 23,67 km si drumuri de legatura in lungime de 19,16 km.
Finantarea este asigurata din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operational Transport (POT) 2021-2027, si din bugetul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter