RO EN
Coșul este gol

CNAIR: Aplicatie de finantare pentru un proiect integrat de aproape 5 miliarde lei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., in calitate de Solicitant, a elaborat si depus Aplicatia de Finantare pentru proiectul "Infrastructura Integrata pentru Zona Orbitala a Municipiului Bucuresti-Faza II" in vederea obtinerii de finantare nerambursabila alocata prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, in cadrul Axei Prioritare 1-Imbunatatirea mobilitatii prin dezvoltarea retelei TEN-T si a metroului, Obiectiv Specific 1.Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investitii, Operatiunea- Cresterea mobilitatii pe reteaua rutiera a TEN-T centrala.
Obiectivele generale ale proiectului pentru faza II, sunt:
- constructia a 49,57 km de autostrada ;
- constructia a 30 de poduri si pasaje;
- constructia a 5 noduri rutiere, a 5 parcari, a unui Centru de coordonare si intretinere, a unui punct de sprijin pentru intretinere si a unui spatiu de servicii.
Valoarea totala a proiectului este de 4.626.964.673 lei si va fi finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 astfel: 85% contributia Uniunii Europene din Fondul de Coeziune-2.876.779.021 lei, 15% contributia proprie-507.666.886 lei, restul de 1.242.518.766 lei reprezentand cheltuieli neeligibile inclusiv TVA. Durata proiectului este de 48 luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter