RO EN
Coșul este gol

LUCRARILE de supralargire a Soselei Fabrica de Glucoza la patru benzi avanseaza

Proiectul de largire la patru benzi a Soselei Fabrica de Glucoza din zona Pipera avanseaza, iar circulatia pe sectorul respectiv de drum ar putea fi deschisa in primavara acestui an, potrivit primarului Capitalei, Gabriela Firea.
Proiectul, cu o valoare actualizata de 48 milioane de lei (fara TVA), este realizat de asocierea Straco Grup - Tracon - Primacons Group, serviciile de dirigentie de santier fiind asigurate de Compania Municipala Dezvoltare Durabila Bucuresti.
"Largirea la 4 benzi a Soselei Fabrica de Glucoza, din zona foarte aglomerata Pipera, avanseaza. Constructorul lucreaza la modernizarea benzilor de circulatie vechi. Dupa deschiderea circulatiei pe cele doua benzi nou-construite, lucrarile s-au mutat pe bucata veche a soselei. In mai putin de o luna, au fost realizate lucrari de decopertare si desfacere a vechilor straturi de asfalt pe toata lungimea intre Soseaua Petricani - Nod A3 si Bd. Barbu Vacarescu. De asemenea, a fost realizata sapatura necesara imbunatatirii terenului de fundare si o parte dintre lucrarile necesare la reteaua de apa si canal. In perioada urmatoare, vor fi realizate lucrari de repozitionare a retelei de gaze pe anumite zone si o parte dintre bransamentele necesare. Pe tronsonul nou construit, urmeaza finalizarea lucrarilor de la intersectia cu strada Intrarea Chefalului si a retelei de iluminat public. Astfel, in functie de conditiile meteorologice, lucrarea se va finaliza in aceasta primavara", a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.
Proiectul noii sosele presupune largirea la 4 benzi, doua pentru fiecare sens de circulatie, a arterei de 1,8 km lungime, intre Soseaua Petricani - Nod A3 si Calea Floreasca. Fiecare banda va avea 3,5 metri latime, iar trotuarele vor include si o pista pentru biciclisti, cu o latime de 1,5 metri, pentru fiecare sens.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter