RO EN
Coșul este gol

One United Properties: Credit de 78 milioane de euro pentru One Cotroceni Park

One United Properties a aprobat recent contractarea unui credit sindicalizat cu o valoare cumulata de 78 de milioane de euro, arata datele din Monitorul Oficial din prima jumatate a lunii iunie. Compania urmeaza sa acceseze in curand banii acordati de BRD - Groupe Société Générale - SA, Erste Bank AG si Banca Comerciala Romana SA catre doua firme prin care este dezvoltat proiectul Cotroceni Park din Bucuresti, si din care One United detine 72%.
One United Properties a obtinut in aprilie autorizatia de construire si pentru componenta rezidentiala a proiectului One Cotroceni Park, pe care il dezvolta pe locul fostei platforme Ventilatorul, pe str. Sergent Ion Nutu nr. 44, pe un teren de 5,8 hectare. Componenta rezidentiala a proiectului One Cotroceni Park prevede peste 850 de locuinte cu design modern, dispuse pe 11 etaje si etaj tehnic, urmand a fi dezvoltata in mai multe faze.
Prima faza a componentei de birouri, cu o suprafata de 43.000 mp, urmeaza sa fie livrata la sfarsitul acestui an. De asemenea, lucrarile celei de-a doua faze au inceput si ele, aceasta urmand a fi livrata odata cu componenta rezidentiala.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter