RO EN
Coșul este gol

Venituri de 16 milioane de lei pentru Moldoconstruct SA, in 2009

Moldoconstruct SA, din Iasi, societate infiintata in anul 1991, estimeaza - pentru anul curent - venituri de 16 milioane de lei. In 2008, compania a inregistrat o cifra de afaceri neta de aproximativ 19,3 milioane de lei, in crestere fata de 2007, cand nivelul acesteia a fost de peste 17,1 milioane de lei. "In domeniul specific, concurenta se mentine la un nivel inalt, indeosebi dupa patrunderea firmelor straine, care liciteaza si castiga lucrarile de valori mari pentru care societatile iesene nu indeplinesc conditiile de inscriere si participare la licitatii.
Probleme intampinate in desfasurarea activitatii constau in lipsa fortei calificate de munca (plecarea muncitorilor in strainatate), conditii atmosferice nefavorabile in anotimpurile reci, majorarea preturilor la materiale si a costurilor cu salariile. Pentru a elimina sau diminua cat mai mult riscurile, se va adopta o strategie preventiva si prudenta, care sa previna efectele negative ale riscurilor. Astfel, se urmareste ca gradul de indatorare sa nu fie prea mare, creditele contractate sa poata fi rambursate la scadenta si cu costuri cat mai mici. De asemenea, se are in vedere grabirea incasarii creantelor si amanarea efectuarii platilor pana la scadentele fixate. Totodata, se manifesta o tendinta a investitorilor de contractare a lucrarilor la preturi ferme in conditiile in care la intocmirea ofertelor nu au documentatiile de executie complete si nu se poate estima evolutia preturilor", au declarat reprezentantii firmei. In 2008, societatea a investit in achizitia de masini si utilaje. Compania detine ateliere de productie (carcasesi armaturi, confectii metalice, tamplarie), depozite, spatii de cazare si de inchiriat.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter