RO EN
Coșul este gol

MAX BOEGL castiga contract de 28 milioane euro pentru modernizarea Portului Tulcea

Antreprenorul general Max Boegl Romania a castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 133.946.978,40 lei - acordat de Judetul Tulcea (Consiliul Judetean Tulcea) - ce vizeaza asigurarea de servicii de proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari pentru obiectivul de investitie „Modernizarea Portului Tulcea de la Mm 38+1530 la Mm 38+800”.
Dupa cum informeaza autoritatea contractanta, acest proiect este finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, axa prioritara 1, obiectivul specific 2.4 „Cresterea volumului de marfuri tranzitate prin terminale intermodale si porturi”.
Contractul, cu o durata de 42 de luni, a fost atribuit prin licitatie deschisa si semnat la data de 3 februarie 2020, in contextul in care ofertantul castigator a indeplinit toate criteriile de selectie, stabilite de organizatorul procedurii. Autoritatea contractanta mai informeaza ca acest contract a fost atribuit pe baza unor algoritmi de calcul cuprinsi in criteriul „cel mai bun raport calitate-pret”. Astfel, au fost luate in considerare, la atribuire, ponderi si punctaje diferite pentru componenta financiara (80%), experienta detinuta de seful de proiect si de proiectantul de structura, respectiv de alti experti etc. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter