RO EN
Coșul este gol

MAPN vrea sa lanseze licitatii pentru un proiect de 2,5 miliarde euro

Ministerul Apararii Nationale (MApN) a solicitat aprobarea realabila a Parlamentului pentru initierea proceduriide atribuire a contractelor de lucrari prevazute pentru dezvoltarea bazei NATO de la Mihail Kogalniceanu, promovat sub denumirea "Infrastructura Bazei 57 Aeriana din cazarma 888 Mihail Kogalniceanu".
In procesul de implementare a investitie, au fost deja aprobati indicatorii tehnico-economici ai proiectului, prin HG nr. 781/2019 si a fost emisa HG 23/2020 privind demararea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata de pe amplasamentul vizat de proiect.
Potrivit indicatorilor aprobati in noimebrie 2019, investitia va fi realizata in perioada 2020-2039 si va avea o valoare totala de 12,17 miliarde lei (circa 2,5 miliarde euro), din care lucrarile de constructii-montaj sunt estimate la 7,4 miliarde lei (1,5 miliarde euro). Sumele exclud TVA.
Lucrarile de constructii de cladiri vor fi desfasurate pe o suprafata totala de aproape 300.000 mp, iar cele de drumuri, parcari si platforme vor viza o suprafata de 2,97 milioane de metri patrati.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter