RO EN
Coșul este gol

IASI: Proiectul viitorului sediu al primariei municipale va intra in dezbatere publica

Proiectul de constructie a cladirii viitorului sediu al Primariei Municipiului Iasi (PMI) va fi supus dezbaterii publice la data de 13 februarie 2020, dupa ce autoritatea locala a publicat proiectul de PUZ pentru demararea procedurilor de avizare.
Documentatia vizeaza terenul cu suprafata de 12.139 mp de pe Bd. Stefan cel Mare si Sfant nr. 11, amplasament unde se afla, in prezent, si cladirea monument istoric Palatul Roset - Roznovanu, unde functioneaza actualmente PMI. Construirea noului centru administrativ al municipiului Iasi va fi realizata in legatura cu actualului sediu al primariei, cladirea (cu trei corpuri, 2S+P+3E+E4 partial) urmand a avea o suprafata construita de 5.000 mp si una desfasurata de 18.200 mp. De asemenea, pe 3.639 mp este prevazuta amenajarea de parcari, alei, trotuare si platforme betonate, iar spatiile verzi vor ocupa o arie totala de 3.500 mp. Conform planurilor, la cele doua niveluri subterane se vor delimita aproximativ 350 de locuri pentru parcare. 
Proiectul de PUZ a fost elaborat de compania Arc Design Iasi.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter