RO EN
Coșul este gol

HILTON transforma in hotel o cladire veche din centrul Capitalei, pana in 2017

Grupul Hilton va consolida si moderniza o cladire istorica a Capitalei, amplasata pe Str. Doamnei din Bucuresti, urmand a o transforma intr-un hotel marca Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, ce va avea 201 camere. Lantul hotelier va deschide prima unitate de acest tip din Romania in cursul anului 2017. In acest sens, Hilton Worldwide a incheiat un acord de franciza cu societatea locala Apex Alliance 1
"Hilton Garden Inn Bucharest Old Town urmeaza o strategie pe care o dezvoltam cu succes in mai multe orase europene, printre care Moscova, Paris, Londra si Szczecin, prin care pastram cu atentie fatada unei cladiri situate in centrul istoric al orasului, in timp ce incorporam un hotel modern in constructia respectiva", a declarat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, EMEA, Hilton Worldwide.
"Hilton Garden Inn Bucharest Old Town va pune la dispozitia oaspetilor un restaurant contemporan, cu mic dejun, si un centru de fitness deschis non-stop, stabilind astfel un nou standard pentru Bucuresti si pentru acest segment hotelier. Amplasarea centrala ofera acces facil la zona de restaurante si baruri din Centrul Istoric, precum si la alte atractii ale Capitalei", a precizat Robert Esanu, directorul general al Apex Alliance 1.
In prezent, Hilton detine cinci hoteluri in Romania, respectiv: Athénée Palace, Hilton Sibiu, Hampton by Hilton Cluj-Napoca, Doubletree by Hilton Oradea si Doubletree by Hilton Bucuresti.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter