RO EN
Coșul este gol

CONCELEX si CDS finalizeaza pana la 29 martie noul terminal al Aeroportului Timisoara

Noul terminal al Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara va fi inaugurat la data de 29 martie, cu prilejul aderarii Romaniei la Spatiul Schengen aerian. Constructia a fost edificata de asocierea Concelex Engineering - Concrete&Design Solutions - SC Metroul SA, in urma unei investitii de 185 milioane de lei (inclusiv dotari).
"Aeroportul International Timisoara "Traian Vuia" a derulat in ultimii doi ani un proiect prin care a fost materializata cea mai importanta investitie din istoria institutiei, noul terminal de plecari externe. Impunatoarea aerogara a fost realizata cu aportul semnificativ al Ministerului Transporturilor, bugetul de 40 de milioane de euro fiind asigurat cu finantare europeana prin programul POIM, fonduri guvernamentale si din bugetul propriu al aeroportului. Intrarea Romaniei in Schengen a condus la reorganizarea fluxurilor de plecari/ sosiri, motiv pentru care denumirea noului terminal s-a transformat din Terminal de Plecari Externe in Terminal de Plecari Schengen", au transmis reprezentantii Aeroportului.
Noul terminal (S+P+2E) are o suprafata construita de 12.000 mp, sase filtre de securitate, 18 ghisee check-in si sase porti de scanare automata a documentelor.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter